Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

sígergő által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
sígergő
6 élménybeszámolót írt
6
17 éve tag
Topik: Normafa
2013.09.25. 23:28
Holnap (csütörtök) délután 6 órakor tartja a Hegyvidéki Önkormányzat a szokásos ülését. Itt kerülhet napirendre a "helyi népszavazás a Normafa Parkról" előterjesztés. Akit érdekel a szereplők véleménye és hozzáállása jöjjön el megnézni... Az ülés nyilvános.
sígergő
6 élménybeszámolót írt
6
17 éve tag
Topik: Annaberg
2010.01.16. 22:49
Sziasztok,
egy hét Mariazelli sílés után hazafelé kipróbáltuk Annaberget, bár csak ne tettük volna! Tömeg, köves pálya, várakozás mindenütt... De amin felháborodtam, hogy ez a magát család barát síterepnek hirdető síközpont lezárta a kisebbik ülőszékes melletti kék pályát valami céges síversenyecske miat, így a síelők egy három méteres jépályán tudtak csak menni, illetve a felvónóhoz is csak körbe gyaloglással lehet bejutni. Mivel három éves lányom most tanult meg síelni ezért kénytelenek voltunk ezt használni, de megfogadtuk ide soha többet... Az egész a 80-as évek szlovák síterepeit idézte nekem... Évek óta járok a környéken Mariazellbe síelni, de ott fényévekkel magasabb a színvonal!
sígergő
6 élménybeszámolót írt
6
17 éve tag
2009.12.12. 10:58
Sziasztok, profitól várok tanácsot, hogy milyen hosszú lécet válasszak ebből. 165 vagy 170 között gondolkozom. 191 cm magas 100 kg vagyok és megvan a tudásom a léchez (tavaly már használtam kölcsönlécként egy 160cm hosszút)(Eddig egy 160 as Head Cyber funcarving lécem volt R=11m)
Köszi a tanácsokat
Gergő
sígergő
6 élménybeszámolót írt
6
17 éve tag
Topik: Normafa
2009.09.09. 23:08
Szab !

Nem a testület és nem is a Pilisi Parkerdő akadályozta meg eddig a fejlesztéseket hanem a Duna-Ipoly nemzeti park vezetősége... Én 2002 kora tavaszán Schladmingból érkezett pályaüzemeltetőkkel 3 napig jártam a környéket és egyeztettem a fejlesztések ügyében. Véleményük szerint a kevés hideg és havas napot bőven ellensúlyozza az , hogy 2 millió lakos éri el akár közösségi közlekedéssel a pályákat. Így azok késő éjszakáig is működhetnének minden nap. Akkor 2002-ben 1 milliárd forint volt elkülönítve a szilvásváradi ill normafai sípályák fejlesztésére. Aztán jött a választás és az új kormány visszalépett a fejlesztések támogatásától... A helyi (Hegyvidék XII. kerületi)önkormányzat azóta is a fejlesztések mellett állna.
sígergő
6 élménybeszámolót írt
6
17 éve tag
2007.04.06. 22:26
Én is ma voltam kint, az északi oldalra mentem, de egy körre átnéztem délre is. Napközben többször is szerelték az északi oldalon a csúcsra menő lift elektronikáját,(az űlős már csak egy rom, évek óta áll, a csúcsra egy új korongos doppelmayer jár) és amikor kérdezték mikor fog indulni csak egy szétárt kar volt a válasz. Du 2 körül indult el folyamatosan én akkor néztem át. Szerintem komoly mázlitok volt hogy megcsinálták és nem kellett gyalogolni.- Egyébbként fél 5- kor indultam Budapestről és már nyolckor a Zahradky parkolóban álltam, teljesen szabályos közlekedéssel.
Legutóbb kis pénzű egyetemistaként a kilencvenes évek elején voltam it, és szerencsére nagyon sok minden változott. Reggel fél kilenckor minden pálya tökéletes állapotban volt, de hát sajnos a meleg és a sielők 1-2 óra alatt szép buckákat tudnak "varázsolni". Számomra ez most egy próba volt, és hétköznap pár napra máskor is jövök majd akár családdal együtt is. Hosszabb időre és hétvégén marad Ausztria.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.