Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

notCrazy által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
notCrazy
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2010.01.06. 13:55
Sziasztok!
Jövő héten mennénk és elvileg a nagy-ötcher tetején van szállásunk foglalva, de ahogy nézem a honlapot, a felvonó és a hegy sem üzemel... Valaki esetleg tud valami információt, hogy mi a (hó?)helyzet?
Üdv.
notCrazy
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
Topik: Präbichl
2008.01.29. 09:40
2008.01.20-24; Bár csak 5 napot síeltünk, ezalatt kaptunk havat, esőt, és csodás napsütést is! Jó volt nagyon. A pályák korrektek, a kishegy kékje kihívás lehet a kezdőknek (vannak benne izgisebb szakaszok is); az 1. és 1a pályák fantasztikusak, nagyon meg lehet ereszteni, élvezetes, a 3-as amolyan menekülő útvonal, ha a felső parkolónál van a szállás. A 3-as végén van egy kis szakasz, ami nagyon ott van, a többi nem rossz :)
A nagy hegyre csak az utolsó nap jutottunk fel, a déli fekvése és a szikrázó napsütés miatt csak délig volt jó a hó minőség. Ahogy kilépünk az ülős felvonóból, azonnal egy kihívás fogad minket: kellemesen meredek, de rettentően buckás és kásás hóval fedett, néhol jeges szakasz tárul elénk. Kicsit ijesztő azoknak, akik még bizonytalanok :) (Ervin szerint a 4 napos újoncokat szokta felvinni, majd a hegy tetején közli velük, hogy mindenki el fog esni, de semmi baj, mert a fenyőfák tövében találkoznak majd :)

Összességében nem rossz a pálya, de vannak azért ennél izgalmasabb helyek is. 10/8, ha valaki szereti a családias, kellemes pályákat, de csak 10/5, ha valaki hardcore síző :)
havazas.jpg
banhoff.jpg
kek-palya.jpg
nagy-hegy.jpg
notCrazy
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
Topik: Präbichl
2008.01.18. 20:36
Vasárnap megyünk, majd élménybeszámolok! :)
notCrazy
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2008.01.18. 17:55
Sziasztok!
Valaki nem tud segíteni? Szeretnénk viszonylag olcsón szállást találni Lackenhofban, vagy annak közelében feb. 9-11 között (szombat és vasárnap éjszakára)
8-an maradnánk céges sielés után még kicsit csúszkálni, minden megoldás érdekelne (akár 1 szobában, emeletes ágyon is :)
Ha tudsz segíteni: angela.ragoncsa@dataexplorer.hu vagy 30/620-86-60

(csütörtökön még volt szabad szobájuk a felvonó tetejénél lévő Ötscherschutzhaus-ban, de képtelenek vagyunk velük szót érteni :( Nem tudnak angolul :)

Köszönettel!!!
notCrazy
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2008.01.15. 15:47
Tud valaki valamit az aktuális hóviszonyokról? Jövő héten mennénk, jó lenne sielni is, nem csak kirándulni :)
notCrazy
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2008.01.09. 14:47
Mi tavaly előtt voltunk St. Coroná-n, a felső pálya mindkét oldala nagyon klassz, bár szerintem el van szinezve, a piros a lankásabb, a kékben akad pár "szakadék" :)
Viszont az alsó felvonó egyszemélyes és nagyon lassú!!! 7 éves lányaim nem voltak túl boldogok, amikor szinte nulla sítudással bele kellett ülniük egyedül. Ráadásul a végén, a kilépő után egy igencsak meredek szakasz következik. Ezt túlélni számukra túl nagy kihívás volt, atyai szigor kellett, hogy ne kelljen a hegyen aludni. Ugyanez vonatkozik az alsó felvonó sikános részére. Nagyon meredek lejtő szűkül össze egy keskeny alagútba, ott a gyerekek jobbára megijedtek és estek. Csak az utolsó napokra sikerült elérni, hogy bártan eresszék neki és építsenek hóembert a kanyarodáskor :)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.