Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Fischer Vacuum vagy Atomic Hawks Memory Fit? topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
300 élménybeszámolót írt
300
17 éve tag
2014.12.10. 08:55
A Németh Csaba által már ajánlott Matshi- intersport üzlet szolgáltatásait tudom ajánlani, ahol örök garanciát vállalnak a cipő alakítására, ami azt jelenti, hogy bármikor visszamehetsz a jelentkező problámával, ingyen korrigálja neked a mester.
A Fischer vacumot mondjuk nagyon nem ajánlotta, magam sem adnék érte pénzt, de aki veszi hát vegye ha nem talál jobbat a piacon.
Az említett üzletben több márka közül lehet választani, amit lábra is alakít az úr. Én nem nála vettem, de megcsinálta így is 30eu-ért 14 ponton nyomta meg a 2 cipőt.Igaz az ár kedvezményes lehetett mert Hochkar-os síoktató ruhában voltam nála, így mint régi ismerőst fogadott....
De a lényeg az hogy ő a legjobb akit én ismerek a közelben, egy Hochkar-os sieléssel össze lehet kötni a dolgot.
Egy tapasztalat még: nagyon nem tudtam elképzelni hogy tudják elviselni a kollegák egész nap a versenycipőt a lábukon 130-as Flexindex-el,mindaddig amíg megcsináltattam az enyémet, ami 150-es! és olyan jól sikerült, hogy most azon töröm az fejem, hogy óvjam meg a kopástól-elhasználódástól, mert szeretném minél hosszabb időn át ezt használni!
Ha találtál megoldást, kérlek írd meg a tapasztalatot, mert szívesen olvassuk a fórumon további tapasztalatszerzés céljából. :-)
Gyogyókapitány
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2014.12.10. 08:20
Igen, tudom..de Én mindenféleképpen Ausztriában szeretném elintézni, mert ha otthon pl lenne is, akkor is biztos vagyok benne, hogy itt Ausztriában sokkal nagyobb tapasztalatuk van a technikával kapcsolatosan. Illetve előtte egy lábvizsgálat is nagyon hasznos lehet. Igazából már nagyon sok fórumon utánaolvasgattam a dolognak, csak kíváncsi vagyok az otthoniak véleményére is:) Közben sikerült utánajárni, hogy az utánaalakítást más üzletben is megcsinálják..50 euró..ami végülis,ha pl egy tavalyi modellt veszel fél áron, akkor az egy teljesen baráti ár.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.