Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Wax használata Hf vs Nf topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
endre77
318 élménybeszámolót írt
318
4 éve tag
2023.11.10. 00:56
Hat ez egy erdeles dolog!

Mire waxolsz?? Melegebb ido regi ho,...melegebb ido uj ho,-Hideg ido uj ho..hideg ido regebbi ho ..-vagy geppel csinalt ho!

Hogy van a leced alja a /PTEX/.. megcsinalva nem az elekre gondolok,- hanem milyen mely es milyen formaiu a mintazat!!

S aztan innet jon a waxolas...eltalni a megfelo korulmenyekhez a waxot..ha egyszer megtanulod onnet mar jo /csak ido es penz kerdese!!!/.....sok sok penz...A jo waxok dragak de megvan miert!!

meleg ravasalt waxok,..porok..-radorzsolt waxok -parafaval ..wagy geppel polirozva..-es a sprayek illetve .."honalj desodor fele"-folyadekok felhordasa...


Aztan elettartam ,-bizonyos waxok sokaig bent maradnak a lecben ,,bizonyos waxok csusznak mint a ket kigyo egy vodor olajban....de nem biztos hogy sokaig olyan jol....sot biztos hogy nem...
Előzmény: (VÁrpád 219083)
VÁrpád
266 élménybeszámolót írt
266
4 éve tag
2023.11.09. 17:26
Kiváncsi lennék a véleményetekre a waxokkal kapcsolatban! Többek között a környezetterheléssel való összefüggések, és a versenyből való eltávolítása a fluornak! Ki mit és hogyan alkalmaz, kizárólag a kézi felhordásban, és megmunkálásban a csuszásra kész állapotig! Esetleg gyártók különböző termékei, és ezek rendszerben való használata, és más-más forgalmazó keresztbe való alkalmazása! Mit mivel igen es mit mivel soha! Lehetőség szerint fotókkal színesítsétek a topikot! Kimondottan szeretem a konyhai, fészer, nomád körülmények közötti munkákat!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.