Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

síoktató szeretnék lenni

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: síoktató szeretnék lenni
2006.10.19. 19:49
Vid,
az 1000 euróban benne van minden. A hibáidat természetesen korrigálja az oktató, ill videóellemzés is van (de azárt ez nem egy SÍOKTATÁS) A szintek azt jelentik,hogy milyen területekre, kikhez oszthatnak be. 1. szinntel gyerekekek és kezdő/középhaladó felnőtteket oktathatsz. Ahogy mennek fel a szintek, úgy bővülnek a körök is, pl. lehet őket off pistére vinni stb. Funcarving ide nem kell, de a későbbiekben buckasízés, mélyhósízés már vizsgakövetelmény. Az LS2-nél pl a beugró, hogy egy bizonyos szintidőt (amit az oktatók mennek) teljesíteni kell, ill. minimális eltérhetsz tőle. De ha a határt nem ütöd meg, akkor bukta. S ez a beugró, tehát mindjárt az első nap!!! Így az összeget is buktad. Ez a bécsieknél van így, karintiaiknál pl. nincs ilyen. Milyen hóviszonyok közt? Ez időjárásfüggő, de nyáron firnnel vagy jó mély kásával számolj, persze kivételek lehetnek. Ha mennél, én mindenképpen az őszi kaprunit ajánlom,mert ott jó a hó. Csak az a bibi, hogy az ember nyáron, ősszel nem nagyon sízik,kvázi talán "nincs még a lábadban annyira a mozdulat".
Még a szintekre visszatérve; az 1.-vel bármely osztrák síiskolában oktathatsz, ill. elméletileg a Világ bármely pontján. Utóbbi a gyakorlatban már kevésbé teljesül,már ahol.
A magyar oktatói elsősorban akkor jó, ha itthon vagy telepített síokatóként (vmelyik magyar utazási irodánál) akarsz elhelyezkedni. Ha osztrák síiskolánál szeretnél lenni, abban az esetben mindenképpen le kell fordíttatnod a magyar oktatóidat. Ill. hozzátenném, hogy egycsillagossal nem minden síiskolában oktathatsz (Ausztriában). Háromcsillagossal természetesen más a helyzet, de odáig nem mindig ratrakolt pálya vezet:)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.