Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

síoktatás konzervativizmusa?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Remete András
34 élménybeszámolót írt
34
21 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: síoktatás konzervativizmusa?
2004.11.21. 16:39
Örülök, hogy a gyakoralti tapasztalatok jobbak, mint amit én a cikkekből leszűrtem.
Lehet, hogy csak az oktató nélük síelni tanulók elleni kirohanások szúrták a szememet, és ezért álltam negatívan a témához.

A konzervatíizmus viszont - mégha már nincs is jelen agyakorlatban - azért nem teljesen alaptalan feltételezés lehet, hiszen az általad is említett Repárszky László ír így a honlapján:

"
Szemléletváltás az oktatásban!

Ma már nem kell napokat eltölteni lapos területen és a lift mellőzésével, gyalogolni hegynek föl, a durva koordináció kialakításához. Vannak nagyon jó síterületek, ahol az oktatásnak ez a gyaloglós része egy délelőtt, vagy egy délelőtt és egy délután már le is zajlik, s a lift segítségével, valamint a célratörő síoktatói programmal nagyon fel tud gyorsulni a tanulás folyamata. Az a célunk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt adjunk sikerélményt, igazi tudást, s ezen keresztül biztonságot. A célratörő síoktatási program alkalmazása ma már minden tudásszinten szükségszerű, és szorosan kapcsolódik egy jókedvű, laza együtt sízéshez.
"

Ha ezzel a lappal kezdem, és nem a sioktatas.hu-val, akkor talán nem is születik meg ez a topic :)

Persze a fekete pályás vélemény különbség így is megvan, de az emberek már csak olyanok, hogy nem értenek mindenben egyet, a világ meg olyan, hogy ritkán vannak abszolult igazságok. (az, hogy kinek van igaza az csak az értékrendszertől függ)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.