Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Atomic B3 sícipő probléma

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Atomic B3 sícipő probléma
2005.02.10. 09:18
Hogy mennyi mindent lehet beállítani....
A bakancshosszhoz lehet állítani a kötést, általában a hátó kötés mozgatásával, ami lehet patent, fokozatos, vagy csavarmenetes fokozatmentes állítási lehetőség, számos típusnál az első kötést is lehet hosszirányban állítani (főleg az integrált rendszereknél, mint a Tyrolia rail, Völkl motion, Elan intergra, vagy a Salomon pilot), aztán Salomonnál lehet állítani az első kötés oldalirányú szárainak nyílási korlátját, ill. az első kötés magasságát.
Első-hátsó kötésnél kulcsfontosságú a "Z" érték, a leoldási erő beállítása, aminek egyformának kell lennie elöl, és hátul.
Régebbi típusoknál még számos más beállítási lehetőség volt, mint pl. az első, és hátsó kötést összekötő elem merevségének állítása (ami a léc középső részének merevségét is megváltoztatta), valamint a bakancshosszra beállított kötéseket előre, és hátra lehetett csúsztatni, a beállítás megváltoztatása nélkül, ezáltal helyezve előre, vagy hátra a síelő súlypontját a léc súlypontjához képest (ha hátulra volt állítva jobb lett a léc egyenesfutűása, ha előre lett állítva, akkor könnyebb volt a lécet forgatni), ezek a beállítások a carving megjelenésével javarészt eltüntek.
Dióhéjban ennyi a beállítási lehtrőségek listája:-)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.