Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Filmajánló: Attack of La Nina

2011.12.01. sielok.hu

A 2010/11-es szezon az egyik legkeményebb telet hozta Észak-Amerikában. Az extrém hideget és a sok csapadékot a La Nina-nak köszönhették. Sok ember a lakásból se nagyon mozdult ki, a freestyle sízők azonban élvezték a dolgot.
Észak-Amerikában a 2010/11-es tél az egyik leghosszabb és legcsapadékosabb síszezont produkálta, melyet a La Nina nevű időjárási jelenséggel magyaráznak. Ezen a télen forgatták az "Attack of La Nina" című dokumentumfilmet igazi freestyle szupersztárok főszereplésével.

A több tucat kamerával, hatalmas stábbal és a legmodernebb technikával forgatott felvételeken elképesztően látványos ugrásokat, figurákat láthatunk háttérben a temérdek mennyiségű porhóval.

Attack of la Nina - elérhetővé vált online a teljes film
A freestyle sízők szupermeredek lejtőkön száguldoznak, hihetelenül mély hóban és szédítő magasságokban Észak-Amerika monumentális síterepein, Coloradoban, Alaszkában, British Columbiában, Washingtonban, Kaliforniában és még számos világszínvonalú síterepen.

A szereplőgárda igen impozáns, többek között: Sean Pettit, Rory Bushfield, Cody Townsend, Colby West, James Heim és Callum Pettit is feltűnik a havas lejtőkön.
Az "Attack of La Nina" című film posztere
Az "Attack of La Nina" című film posztere
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.