Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Januárban Világkupa verseny Bad Kleinkirchheimben

2005.12.15. Bata Attila

Januárban Világkupa  verseny Bad Kleinkirchheimben Az olimpia előtt egy hónappal Karintiában, Bad Kleinkirchheimben gyűlnek össze a világ legjobb nő síelői. 2006. január 13-15 között rendezik meg a női Világkupa lesikló és Super-G versenyeit a legdélebbi osztrák városban.
Érdekesség, hogy lesiklásban két futamot is rendeznek majd.

A versenyekre a helyi Franz Klammer pályán kerül majd sor, a névadó szerint a hölgyek mindig is olyan pályán szeretnének versenyezni, amely kihívást jelent számukra, nos Bad Kleinkirchheimben valószínűleg ez az óhajuk teljesülni fog.

A Világkupa versenyeivel egyidőben számos rendezvényt tartanak a karintiai városban. Többek között koncerteket, látványos télisport bemutatókat és aki eljön valószínűleg sok ideérkező hírességgel is találkozhat.

További információ a verseny hivatalos weboldalán:
http://weltcup.badkleinkirchheim.at

KOMMENTEK

Szállástippek
Wald Residence
4, 6 és 8 fős, igényesen berendezett, önellátásos apartmanok Bad Kleinkirchheim központi részén, 150 méterre a legközelebbi sípályától és lifttől. Felszereltség: garázs/parkoló, wifi, mosógép, balkon, mosogatógépes konyha.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Kirchheimerhof csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Abszolút pályaszállás a gyerekliftek mellett. Saját wellness részleg mintegy 2.500 m²-en, melynek szolgáltatással: kültéri fűtött medence, uszoda, pezsgőfürdő, különféle szaunák, gőzkamra, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Thermenblick apartmanház
Pályaszállás a Bad Kleinkirchheim-i Maibrunnbahn felvonóitól kb. 200 m-re. A szállás 2-5 fős apartmanokkal rendelkezik. Pár percnyi gyaloglásra található kávézó, pékség, étterem, illetve vásárlási lehetőség is.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.