Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Mátrában lesz a szezon legnagyobb hazai snowboard eseménye

2020.01.24. 2020.02.20. MSBSZ | frissítve: 2020.02.20.

Tavaly húsz év után tért vissza hazai pályára a freestyle snowboard országos bajnokság. A rendkívül pozitív fogadtatás eredményeként idén a szlalom versenyekkel bővül a program. A Magyar Snowboard Szövetség és szakmai partnere, a Store13 február 20-22 között idén is a Mátraszentistváni Síparkba invitálja a snowboardsport kedvelőit.
A háromnapos program nagykövete Fricz Botond, Európa-kupa-győztes freestyle snowboardos. Hazánk legnagyobb snowboardos olimpiai reménysége december elején felkartörést szenvedett, így nem tud harcba szállni a bajnoki címért, de így is teljes mellszélességgel támogatja a rendezvényt.

A Store13 budapesti sí- és snowboard szaküzlet idén is szakmai partnerként vesz részt a bajnokság megrendezésében. Tulajdonosa, Szaplonczay Péter az egyik legnagyobb támogatója a hazai rendezésű freestyle országos bajnokságnak:

„A Store 13 számára nagy öröm, hogy 2019-ben sikerült „hazahozni” a freestyle magyar bajnokságot. Jó volt látni, hogy ily módon mennyivel több fiatal snowboardos számára vált egyszerűbbé a magyar bajnokságon való részvétel. Az együttműködés a Magyar Snowboard Szövetséggel nagyon jó az elmúlt években, amelynek már látszanak az eredményei is az utánpótlás-nevelés terén végzett munkával kapcsolatban.”

Bécsy Balázs, a Magyar Snowboard Szövetség tavaly megválasztott új elnöke is a sportágfejlesztés egyik legfontosabb eszközét látja a hazai lebonyolításban:

„A szövetség kiemelten fontos célja, hogy minél több versenyzőt, potenciális sportszeretőt érjünk el. Ennek elsődleges eszköze, ha hozzáférhetővé tesszük az eseményeinket, többek között a magyar bajnokságot is. Mind a tavalyi versenyzői létszám, mind pedig a visszajelzések azt mutatják, hogy jó úton járunk, így ebben az évben már a szlalom országos bajnokságot is itthon rendezzük. Szívesen és sikeresen működünk együtt a hazai snowboard helyszínekkel:a Mátraszentistváni Síparkkal, ahol az OB zajlik, valamint az Eplényi Síarénával, ahol a kupafutamunkat rendezzük. Ők stabil partnereink, amelynek két fontos alappillére a hóbiztosság és a rugalmas, együttműködő hozzáállás. A továbbiakban is többnyire hazai terepekben gondolkozunk, és terveink között szerepel regionális, nemzetközi versenyzőket is bevonó események megszervezése.”
A fotó forrása: @MSBSZ
A fotó forrása: @MSBSZ
Részletek, a hétvége programja:
Magyar Freestyle Snowboard és Szlalom Országos Bajnokság 2020
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.