Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ausztria: megérkezett a havazás

2018.10.01. Stánicz Balázs

Október első napja havazással köszönt be, egyre több helyütt havazik. A déli órákban 1600-2000 m közt volt a hóhatár, ez időközben még tovább süllyedt. Keddre virradóra akár 1000 méter alatt is havazhat.
Kaprun ma délután: fotó: webkamera
Az osztrák gleccsereken keddig 20-40 cm friss hó is összejöhet, a legtöbb hó Hintertuxon és Kaprunban eshet, mindkét helyen 30-40 cm hó jöhet össze, a többi tiroli gleccsersíterepen 20 cm körüli értékek várhatók.

A hóhatár az éjszaka folyamán, illetve kedd reggelre 1000 méterig is lesüllyedhet, elszórtan akár 900 méteren is havazhat.

Várhatóan a keddi lesz a hét leghidegebb napja, 3000 méteren -10, míg 2000 méteren -3 fokkal, így a hóágyúk is újra beindulhatnak.

A hóesés kedd délután továbbáll és egyre több helyütt süt ki a nap, azonban szerdán újabb front érkezik Ausztria egy részére, ami ismét havazást hozhat, ezúttal magasabb, 2000 méter feletti hóhatárral.

Kaunertalon (Tirol) is havazik
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
AKCIÓK (4)
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern részben kutabarát apartman 2-10 fő részére Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.