Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jasná: három napig aquaparkra cserélhető a síbérlet

2024.02.07. Bata Attila

Mától érvényes a szlovák síterep rendkívüli ajánlata. Akik a következő három napra váltanak síbérletet, azok ingyenes belépőt kapnak a Tatralandia vagy Bešeňová aquaparkokba. Persze, van azért egy ütős feltétel is.
A február 7-ére, 8-ára és 9-ére érvényes Jasná síbérletekhez ingyen belépő jár a már említett aquaparkokba. Az ajánlat a már korábban megvásárolt síbérletekre is vonatkozik. Két fontos kitétel van: a kiválasztott aquaparkba legkésőbb 13 óra előtt be kell lépni (akár síelés után), és a síbérletet fel kell mutatni belépéskor. Csak a bérlet érvényessége napján lehet a fürdőt ingyenesen használni.
Tatralandia Aquapark - Liptovsy Mikulas (Liptószentmiklós)
Tatralandia Aquapark - Liptovsy Mikulas (Liptószentmiklós)
A rendkívüli ajánlat hátterében az állhat, hogy mostanában nem a legideálisabbak a síelés körülményei a környéken. Hétfőn harmadfokú (160-180 km/órás széllökések), kedden másodfokú (120-140 km/órás) figyelmeztetést adtak ki a viharos szélre. Tegnap reggel 169,3 km/órás széllökést mértek Chopokon! A fürdőegységek látogatása alternatív program lehet a szállóvendégeknek.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
AKCIÓK (2)
Hotel Bystrina csillagcsillagcsillag
Erdőszéli wellnesshotel a Deménvölgyben, Chopok-Jasná síterepétől 6,5 km-re. Két-, háromágyas és családi szobák reggelivel, egyéb ellátás a szomszédos étteremben rendelhető. Szolgáltatások: szaunák, pezsgőfürdő, fitneszterem, játszószoba, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Talberg apartmanok
Újonnan átadott, különleges építészeti kialakítású, modern berendezésű, önellátó 2-4 fős apartmanok az erdő szélén, Tále sífelvonójától 2 km-re, szép kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalets Four Leaf
Újonnan épült 2 db házikó Chopok északon, közvetlenül az új 14-es kék pálya mellett! Egyszerűen berendezett szobák LCD TV-vel és saját fürdőszobával. Bérelhető szobánként, szintenként, vagy az egész ház is egyben, max 14 fő részére!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.