Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sikerrel zárult a Retró síverseny Mátraszentistvánon

2014.02.04.

Sikerrel zárult a Retró síverseny Mátraszentistvánon Számos résztvevője volt a 2014. február 1-jén először megrendezett Mátra Ski Classic Retró síversenynek. A mátraszentistváni síparkban szervezett verseny az elmúlt száz évben, a sísportban lezajlott fejlődést kívánta bemutatni.
Múlt szombaton, a hó ünnepe hétvégéjén szervezett, Mátra Ski Classic elnevezésű síverseny egy olyan szórakoztató sportos program volt, amely a sísport úttörői előtt kívánt tisztelegni. "A versenykiírásnak megfelelően két kategóriában lehetett indulni: veterán felszereléssel – autentikus fából készült síléc, bőr sícipő és korhű ruházattal vagy retró stílusban – az 1995 év előtt készült síléc, sícipő öltözettel. A győzteseket oklevéllel és tárgyjutalommal jutalmaztuk" – mondta Tihanyi Zsolt, a Kalandbázis ügyvezető igazgatója, a síverseny ötletgazdája.
Majd hozzátette: "a verseny inkább egy vidám rendezvény, mint komoly vetélkedésnek számított. A nagy érdeklődésre való tekintettel a mókás síversenyt jövőre is megrendezzük."

A Hófesztivál házigazdája Rákóczi Feri volt, aki a szeles időjárás ellenére is kitartóan szórakoztatta a résztvevőket. A retró verseny kapcsán, a régi felszereléseket a fesztivál vendégei is kipróbálhatták.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.