Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelés és programok a hazai pályákon az év végén is

2010.12.30.

Síelés és programok a hazai pályákon az év végén is Az iskolai szünet és a jó idő sokakat csábít mostanában a hazai pályákra. A hóágyúzható síterepeink igyekeznek újabb pályákat megnyitni az elkövetkező napokban, hiszen a nagy érdeklődés miatt már egyre zsúfoltabb a helyzet és az időjárás is alkalmas a hógyártásra mostanában.
A hazai, de a környező országok pályáin is nagy tömeggel találkozunk ezekben a napokban. Aki síelni indul, készüljön fel hosszabb várakozási időre a pénztáraknál és a liftek előtt, valamint parkolási nehézségekre is. A következő napokban újabb pályák nyílnak meg legnagyobb síterepeinken, és szilveszter előtt programokkal is kedveskednek az üzemeltetők.

Eplényben az 1-es, 2-es és a 4-es pálya felső része üzemel. Jelenleg is hóágyúznak, hogy hétvégén a 3-as, és a teljes 4-es pályán is lehessen síelni. December 31-én, 21 óráig bemelegítő szilveszteri mulatságot tartanak Holle Anyó Síházban. Zenél az Indygo zenekar. Esti síelés 21 óráig tart, másnap 13-kor indulnak a liftek.

Mátraszentistvánban a felső részen és a 4-es pályán lehet síelni. Csütörtöktől várhatóan már üzemel a 3-as piros pálya is. Itt szilveszterkor 16:30-ig lehet síelni, másnap 11:00-kor kezdik az új évet.

Visegrádon csütörtökön (dec. 30.) tartanak előszilveszteri bulit. Ezen a napon hajnali 2-ig lehet csúszni. A Hütte partira a belépő ára 3000 forint (ebben benne van a felvonó használat és egy ital). Szilveszterkor délután 5-ig lehet síelni, nyitás másnap 13 órakor.

KOMMENTEK
Gutbrod András | 2010.12.30. 02:26
Éjjel csak nálunk lehet síelhet, próbálja ki!
Várunk mindenkit szeretettel!
szervíz | 2010.12.30. 15:43
Sajnos a beharangozóból kimaradt az hogy Visegrádon a felső pálya és a tányéros lift sem üzemel emiatt a mai tömeg egy 400m-es pályára szorult a hozzávaló "Zimmer Feri" körülményekkel. Ezért pénzt kérni elég elgondolkodtató...igazán a fenti film jutott eszembe...ez sajnos nem győzött meg arról hogy érdemes hazai pályákat látogatni ill. a fenti gondolat nem megy ki a fejemből...tényleg nálunk mindennek ilyennek kell lenni???? 4500 ft. ezért??? 2.5 órányi autózásra ettől ennek a duplájáért a sokszorosát nyujtják magyarul azt kapod amiért mentél...
Ez nagyon nagy kár és romboló!
PEDRO | 2010.12.30. 19:08
Kedves Szervíz!
Köszöntelek a fórumon, látom aktívan telt az első napod a közösségben. Arra kérlek adj még egy esélyt a hazai pályáknak, és az internet adta tájékozódási lehetőségeknek! Téli szünetben sajnos sokan vannak.
hómániás | 2010.12.31. 12:01
Kedves Szerviz!

Egyet értek Pedróval, kissé szigorú voltál, ám az is igaz, hogy ár-érték arányban ez így drága szórakozás. Alaptétel: ne osztrák pályákhoz viszonyítva értékelj! Kicsit laposabb, kicsit cimmeferisebb de a mienk!!! Csússz és légy boldog! I love this Game!!! BUÉK!!!!!
szervíz | 2010.12.31. 12:08
Kedves Pedro,
szeretnék csak a ZF mentalitás ebben visszatart. Pl. ha az jelent volna meg hogy "jó program várható Visegrádon csak sajnos technikai okok miatt a felső pálya nem üzemel és a tányéros lift sem emiatt az menjen aki a gyerekeivel jól akarja érezni magát vagy a várható jó éjszakai programot választja." Ebben az esetben nem mentünk volna fel és nem kellet volna eljönnünk amivel elment a nap...és nem éreztük volna becsapva magunkat ill. nem fogadtuk volna meg hogy soha , semmikor...
Amíg ez nem változik addig ne álmodozzon senki hazánkban minden marad úgy ahogy volt.
Próbáljuk azt elérni hogy Tímár P. ne gondolkodhasson a ZF 3 vagy 26-ról. Én szívesen használnám ezt a tájékozódási formát ha korrektséget tapasztalnék úgy ahogy ez létezik más nem hazai hasonló oldalakon ahol pl. a WEB kamerákon még a szél erősségére is lehet következtetni ha nem hiszünk a meteorológiának..
A korrekt üzletmenet hosszútávon kifizetődik!!! Én ebben hiszek, ezért írtam újra.
PEDRO | 2010.12.31. 18:47
- A visegrádi honlapon található infók naponta frissülnek!
- A 3(!) darab kamerán napok óta látszik, hogy irdatlan a tömeg!
- Évek óta kommunikálják(-juk)(itt a fórumon is), hogy a felső pályát sem hó ágyúzni, sem ratrakolni, nem tudják, évente egy-két napot van nyitva, amikor le esik 60 centi hó!
- A tányéros nyomvonalát, ha lehet, be ágyúzzák, DE ez a döntés a vízművek kezében van, NEM a pálya kezelőié!
- A fő oldalról elérhető pálya térképen jól látható mely pályák a kezeltek!
- Használjuk végre az internetet arra amire való: tájékozódásra, és akkor nem lesz ZF 3!
-B.U.É.K.!

Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.