Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új sífutópark gyermekeknek a Ramsau - régióban

2011.12.08.

Új sífutópark gyermekeknek a  Ramsau - régióban A gyermekeket sportolásra buzdítani nem mindig egyszerű. A Ramsau am Dachstein régió gyermek- és természetbarát kabalafigurája, Kali segítségével a vidéket behálózzák a gyermekek számára kialakított túraútvonalak és a gyermek síbirodalmakban sincs hiány.
Most az apróságok számára létrehozott sífutóparkot is kibővítik, és még változatosabbá teszik. Egy nagy hódomb gondoskodik a lesikló és kapaszkodó technikák elsajátításáról kapuk, sáncok és akadályok segítségével. A párhuzamos nyomtávú sífutópálya mellett labdajátékok, váltóversenyek és sífutó játékok is szervezhetőek a kibővített területen.
KOMMENTEK

Szállástippek
Almfrieden Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
Kutyabarát, négycsillagos szálloda és romantikus faházak Ramsau am Dachstein településen, a Dachstein masszívum lábánál. Wellness szolgáltatásai: gőzfürdő, infrakabin, finn szauna, pezsgőfürdő, fitneszterem, szervezett aktív programok, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Sporthotel Royer csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Családbarát sportszálloda Schladmingban, 450 méterre a Planai sílifftől, ingyenes sítranszferrel! Wellness részleg medencével, csúszdával, szaunákkal és gyermek medencével. Szolgáltatások: gyermekfelügyelet, tekepálya, teniszpályák, squash, és még sok más beltéri sport.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Glösalm
Igazi alpesi meseházikó a Dachstein gleccser lábánál 1.500 méteres magasságban. 3 db modern apartmanja összesen 11 fő részére kínál szállást, büféreggeli is kérhető. Á la carte vendéglő is működik a szálláshelyen.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.