Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Planicán lesz a Síugró Világkupa fináléja

2015.03.09. Biró Ágnes

Március 19-22. között rendezik meg a 2014/15-ös szezon síugró világkupa szezonjának utolsó futamát. Szlovéniában, az osztrák és olasz határ melletti Planica sáncán gyűlnek össze a sportág legnagyobb nevei egy rendkívül látványos versenyhétvégére. A Kranjska Gora melletti eseményre itthon is kaphatóak jegyek!
A planicai síugrósánc holtversenyben a világ legnagyobb sáncának számít, holtversenyben a norvégiai Vikersunddal, ahol idén februárban a világcsúcs is megdőlt. A látványos verseny mellett a hangulat is garantált, mivel jelenleg igen szoros a világkupa állása: mindössze 7 ponttal van lamaradva az osztrák Stefan Kraft (1308 pont) a hazaiak kedvencétől, Peter Prevc-től (1315 pont). A planciai hétvége előtti finn és norvég világkupa futamok után természetesen előfordulhat, hogy egyikük nagyobb előnyre tesz szert, mindenesetre az utolsó pillanatig tartó feszültség borítékolható. A mezőnyben természetesen ott lesz a jelenlegi világcsúcs felállítója is, a ranglistán jelenleg 4. helyen álló norvég Anders Fannemel (1118 pont).

Ugrás a planicai sáncról, fejkamerával
A versenyre itthon is lehet jegyeket venni, mégpedig a Kompas utazási irodában. Aki tehét jövő héten esetleg Kranjska Gora-ba, vagy a környékre készül síelni, érdemes megnéznie a planicai hétvége programját is!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
AKCIÓK (2)
Ramada Hotel Kranjska Gora csillagcsillagcsillagcsillag
250 m-re a sípályáktól található ez a 4 csillagos szálloda, 110 szobával és különleges lakosztályokkal allergiásoknak és a luxust kedvelőknek, gyönyörű kilátással a szobákhoz tartozó erkélyekről.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Hotel Kompas csillagcsillagcsillagcsillag
Kranjska Gora legnagyobb szállodája 156 szobával áll az ide érkezők rendelkezésére, mindössze 100 méterre a legközelebbi ülőlifttől! A hotel nagy wellness részleggel, étteremmel és bárral is rendelkezik. Minden szoba kábel tv-vel, telefonnal, széffel, minibárral, valamint hajszárítóval felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Vitranc apartmanok csillagcsillagcsillag
Felújított, 3 csillagos apartmanház Kranjska Gora központjában, 50 méterre a síliftektől. Az apartmanok 2-5 fősek, konyhából, étkezőből, nappaliból, hálószobából, fürdőszobából és panorámás erkélyből állnak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.