Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonság! Snowboard oktatás gyermekeknek!

2015.01.06.

Újdonság! Snowboard oktatás gyermekeknek! Burton Riglet Park - snowboard oktatás 3-6 éveseknek Donovalyban - az idei szezon újdonsága!
A gyerekek snowboard-tanulása soha nem volt még ennél könnyebb!
A riglet parkban létrehozott környezetben a gyerekek sokkal könnyebben sajátíthatják el a snowboardozás fortélyait, mint korábban. A sikerélmény gyakorlatilag már akkor megjelenik, amikor a kicsik felismerik, hogy miként tartsák meg az egyensúlyukat a deszkán, illetve az akadályok között.

Az újdonságként alkalmazott RIGLET SNOWBOARD JOJO segítségével az oktatók nagyon könnyen tudják a kis boardost irányítani, tanítani, a segédeszközök között vontatni, és ezzel rengeteg időt is spórolnak, ugyanis megmarad az effektív oktatásra a korábban állandó, le-, és felcsatolással elvesztegetett idő. A kimondottan gyerekek számára tervezett Mini Snowboard Parkot a már meglévő FunPark egyik különálló részében alakítjuk ki, és a hatékony tanulást segítő segédeszközökkel szereljük fel.
A fárasztó mászást kiváltó varázsszőnyegek természetesen ismét a gyerekek segítségére lesznek.

További információkért kattintson ide!
KOMMENTEK

Szállástippek
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Chalúpkovo
A Chalupkovo üdülőházak az Alacsony-Tátra Nemzeti Parkban, a Rózsahegyi/Ruzomberok síközponttól 8-10 km-re, Donovalytól pedig kb. 30 km-re találhatóak. A tradicionális stílusban épült 2 szintes faházak kapacitása 4-16 fő, némelyikül saját jacuzzival és/vagy szaunával is felszerelt!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.