Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jó döntés az alpesi nyaralás Karintia kártyával

2023.07.07. sielok.hu

Karintia 124 látnivalójára kínál ingyenes vagy kedvezményes belépést egészen ősz végéig a A Kärnten Card. A kártya megvásárolható a turizmus irodákban, egyes szálláshelyeken pedig ingyenesen adják csomagajánlat foglalása mellé.
Sok eurót lehet spórolni a belépőkkel, ha a hátizsákodban ott lapul a Karintia kártya, ami ráadásul még számos programtippet is ad az üdülés során.
Sok eurót lehet spórolni a belépőkkel, ha a hátizsákodban ott lapul a Karintia kártya, ami ráadásul még számos programtippet is ad az üdülés során.
2023. április 1-től bővült a Karintia kártyával ingyenesen meglátogatható helyek száma. Az újdonságok között van a klagenfurti Kärnten Múzeum és a Jump Dome, a Taggenbrunni Kastély, a Drautal Perle Sport- és Élményfürdő, a fedett uszoda Heiligenblutban és a Puchi természetes fürdőtó.
A Pyramidenkogel kilátótorony a Wörthi-tó partján I Fotó: Mag. Steinhaler
A Pyramidenkogel kilátótorony a Wörthi-tó partján I Fotó: Mag. Steinhaler
Ezeket a nyári programokat élvezheted a Karintia kártyával:
  • Hajókázás a Millstätti és az Ossiachi-tavon
  • Hegymenet akár 11 felvonóval: köztük Bad Kleinkirchheim, Gerlitzen, Katschberg, Turracher Höhe, Ankogel és a Mölltal gleccser
  • Autós panorámautak: Nockalmstrasse, Villacher Alpenstrasse, Goldeck Panoramastrasse, Malta Hochalmstrasse
  • Állatkertek és állatparkok
  • Számos múzeum, pl. Porsche Múzeum Gmündben, Karintia terepasztala Villachban, Bonsai Múzeum Seebodenben, Vadászmúzeum Ferlachban, Modern Művészetek Múzeuma Klagenfurtban
  • Várak, pl. Liebenfels, Hochsterwitz
  • Szurdokok, pl. Raggaschlucht, Groppenstein-szurdok, Garnitzenklamm
  • Szabadidős- és élményprogramok, pl. Planetárium Klagenfurtban, Majompark Landskornban, Kalandpark, íjászpálya, játszóparkok, gokartpálya stb.
  • Élményfürdők és strandok, pl. Erlebnisbad Obervellach, Tauernbad Mallnitz, Waldbad Dellach, stb.
A Karintia Kártya 1 hetes, 2 hetes és 5 hetes változatokban is megvásárolható a helyi turisztikai irodákban vagy online is.

A programlehetőségekről részletesebb leírást a kaerntencard.at oldalon találsz.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Gasthaus Luggwirt
A 21 ágyas Gasthaus "Luggwirt" 1150 m magasan, a Gurk folyó völgyében, Bad Kleinkirchheim síterepétől kb. 11 km-re, Falkerttől 13 km-re míg Turracher Höhétől 20 km-re található. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel NockResort csillagcsillagcsillagcsillag
Nívós, 4 csillagos szálloda közvetlenül a bad kleinkirchheimi sípályák és síiskola mellett, kb. 300 méterre a legközelebbi sífelvonótól (Maibrunnbahn). Wellness részleg 1000 m2-en medencével, szaunákkal, gőzfürdővel, pezsgőfürdővel és realxációs szobával. Gyerekbarát szolgáltatások!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Thermenblick apartmanház
Pályaszállás a Bad Kleinkirchheim-i Maibrunnbahn felvonóitól kb. 200 m-re. A szállás 2-5 fős apartmanokkal rendelkezik. Pár percnyi gyaloglásra található kávézó, pékség, étterem, illetve vásárlási lehetőség is.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.