Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sí vagy SPA? Mindkettő!

2019.12.01. Rogla | Unitur

Nagyon ritkán ajándékoz a természet ennyi mindent a világ egy apró darabján, mint Pohorje alatt, Szlovéniában, mindössze 4 órára Budapesttől. Terme Zreče és Rogla olyan turisztikai központok, melyek kéz a kézben kínálnak egyedi élményt látogatóiknak: egyrészt síelés, szánkózás, hótalpas túrázás és egyéb havas sportok, másrészt Terme Zreče, azaz 100 % kényeztetés: termál medencék, autentikus szauna világ, wellness idill pohorjei természetes környezetben.
Két pohorjei gyöngyszem, Rogla és Terme Zreče, együtt képezik az aktív síparadicsom és a lazító termál egyedi kombinációját Szlovéniában.

El tudod képzelni, hogy néz ki egy Sí & SPA nap?

Először is: síelés!

Szinte már mesébe illően indul a napod: egy meleg, kényelmes ágyban ébredsz Terme Zrečen, eközben már bőséges reggelid és zamatos kávéd az étteremben vár. A sífelszerelésed biztos helyen pihen a hotelben, már csak fel kell kapnod, és indulhatsz is a 20 perces autóútra, Roglara a frissen tisztított úton - ingyenes síbusszal is utazhatsz, ami közvetlenül a sípályáknál tesz le. És ezután? Friss hó, egy izgalmas sínap kezdete! Minden igazi síelő ismeri az érzést: a Pohorje frissen előkészített pályáira kilépve izgalommal tölt el a végeláthatatlan idilli havas táj magas fenyőkkel borítva. Rogla, a sí királynő, minden télen több, mint 200.000 síelőt meghódítva.
Frissen ratrakolt sípálya Roglán
Frissen ratrakolt sípálya Roglán

Jöhet a SPA!

Roglaról visszatérve Terme Zreče kényeztetése igazán jól fog jönni a megfáradt izmainknak! A termálvíz különösen jótékony hatással van a tejsav lebontásában és izmaink ellazításában, a mentális relaxációról nem is beszélve. A szauna világ, autentikus pohorjei hangulatot idézve, elűzi a stresszt és a méreganyagokat testünkből.Talpunk alatt pohorjei gránitkő, a szaunában pedig friss fa és természetes gyógynövényillat fogad. Élvezd ki a téli szauna programokat is, vacsorára pedig ki ne hagyd az Atrij a la carte éttermet! Hogy teljes legyen a nap: lefekvés előtt még egy pihentető masszázzsal is álomba ringathatod magad.
A Terme Zreče termálfürdő télen is nyitva tartó kinti medencéi
A Terme Zreče termálfürdő télen is nyitva tartó kinti medencéi

Roglan és Terme Zrečen a gyerekek sem unatkoznak

Jó hír, hogy gyerekeknek lehetetlen unatkozni Pohorjen. A medencékben úszkálás nagy favorit, de a SPA körüli mesés természet is számos kalandot rejt: egy séta a friss levegőn a tó körül vagy a Srčkova tanösvényen hamar elfárasztja a lurkókat. Na és ott van a síelés: gyermekpályák, szivárvány pálya, Children's Snow Park, pihenésül pedig felfedezhetik a hóval borított Pohorje falut oktató játékok és animátorok segítségével. Ha nem síelsz, irány szánkózni vagy hótalpazni a gyönyörű téli természetbe!
Szánkózó gyerekek Roglán
Szánkózó gyerekek Roglán

Tudtad?

  • Roglat a Szlovén Reader's Digest olvasói és a szlovén lakosság kétszer is a legmegbízhatóbb szlovén síterepnek választotta.
  • A Planja és Rogla hotelek összekapcsolódnak egymással, csakúgy mint az étteremmel, edzőteremmel, síszervizzel, mindössze 50 méterre találhatók a sípályától, így maximális kényelemben töltheted a síelésedet ezeken a szálláshelyeken. A Rogla Hotelt ráadásul nemrég teljesen felújították.

ÚJDONSÁG Roglan: Lombkorona tanösvény Pohorje

A Lombkorona Sétány  és a 37 méter magas torony
A Lombkorona Sétány és a 37 méter magas torony
A Lombkorona tanösvény a hatalmas erdőség szívében, Rogla tetején fekszik. Az 1.024 méter hosszú ösvény 24 méteres magasságig visz fel, változatos erdőkön át, ahol sok meglepetést és látnivalót fedezhetsz fel. A legmeghatározóbb élmény a 37 méter magas torony, aminek köszönhetően akár több száz eves varázslatos fákat csodálhatsz meg. A lenyűgöző panoráma mellett igazi vérpezsdítő adrenalin löket a virtuális szakadék és a kötélpálya kipróbálása.

További információkért látogasd meg a www.rogla.eu és www.terme-zrece.eu oldalakat!
Rauris Szállások Roglan
Kedvező téli csomagajánlatok
Bővebb információk a síterepről
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
AKCIÓK (2)
Rogla Hotel csillagcsillagcsillagSuperior
A Rogla Hotel a 10-es számű ülőfelvonó állomásától 100 méterre található. 88 db kétágyas szoba fürdőszobával (zuhanyzóval és hajszárítóval), telefonnal, minibárral kábel tv-vel és internet csatlakozással. A szobák közül 15-höz erkély is tartozik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Rogla & Gaber bungalók
Rogla & Gaber bungalók a 10-es ülőlift állomásától kb. 200 méterre találhatóak. 2+1 és 4+2 személyes, viszonylag kis alapterületű stúdiók és apartmanok, kedvező áron! Igény szerint étkezés kérhető a szomszédos hotelben.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Planja Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
A Rogla Hotel*** a 10-es számű ülőfelvonó hegyállomásánál található. A hotelben egy-, két- és háromágyas, családi szobák, lakosztály és apartman közül választhatnak a vendégek. Étterem, wellness és sportcentrum is rendelkezésre áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.